På den store infoskærm i forhallen ved siden af hospitalets reception, kan du nu holde dig opdateret på, hvor mange nyfødte, der indtil videre er født på hospitalet.

Det handler om at dele og sprede den positive hospitalsfortælling. Det er baggrunden for, at patienter, pårørende og andre besøgende i Forhallen nu kan følge med i, hvor mange nyfødte, der indtil videre er født på hospitalet.

- Et hospital er ikke kun et sted, man kommer hen, når man er syg eller skal udredes for mulig sygdom. Det er også det sted, hvor folk oplever den største lykke i deres liv, nemlig at få et barn, fortæller Pia Tanski, social- og sundhedsassistent på Fødegangen.

- Det er jo noget ganske særligt, når et barn fødes, og der kommer en lille ny borger til verden, og den glæde vil vi gerne dele med så mange så muligt. Derfor har vi valgt at vise det på skærmen i Forhallen, siger Pia.

Hospitalsenheden Horsens kunne sidste år fejre fødselsrekord med intet mindre end 2.166 fødsler i 2016. En rekord, som fødselspersonalet håber at overgå i 2017.