Receptionen ved Røntgen og Skanning, Regionshospitalet Horsens

På Røntgen og Skanning modtager vi patienter, som af deres egen læge, lægevagten, en speciallæge eller en hospitalslæge, er henvist til CT scanninger, MR scanninger, ultralyd og Røntgenundersøgelser. Vores patienter kommer enten akut eller til en planlagt aftale.

Vores mål er at levere undersøgelser af en høj kvalitet, hurtigt og effektiv, således at patienterne får et hurtigt svar på problemstillingen og kan komme videre i deres udredning og / eller behandlingsforløb.

Vi sætter en ære i at overholde aftalte tider. Der kan dog opstå forsinkelser på grund af mange akutte syge patienter, som vi ikke har kunne forudse.

Vi er røntgen- og skanningsafdeling for hele Horsens, Odder, Hedensted og Skanderborg kommuner. Det vil sige for en befolkning på cirka 200.000 mennesker.

Vores afdeling er delt i 2:

Afdelingen i Horsens, som er en del af akuthospitalet i Horsens, er bemandet døgnet rundt. Her udføres CT scanninger, MR scanninger, ultralyd og røntgenundersøgelser på akutte, ambulante og indlagte patienter.

Afdelingen ved Skanderborg Sundhedshus udfører de fleste typer af røntgenundersøgelser af knogler og hjerte/lunger på selvhjulpne ambulante patienter.

   Kontakt 

 

   Find vej

 

   Praktisk info

 

   Pjecer og vejledninger

 

   Til fagfolk