Du kan booke en tid i Blodbanken på linket her: 
http://bloddonor.rm.dk

Da vi vil sikre, at det blod, der tappes, anvendes til patientbehandling, vil der afhængig af blodtype og efterspørgsel være forskel på, hvor ofte en donor tappes. 

Derfor kan du opleve, at der først er en ledig tappetid langt fremme i kalenderen. Dette skyldes, at vi for øjeblikket har det, vi skal bruge af netop din blodtype.

Din side

Når du logger dig på netbookingen, vil du på forsiden se en dato for, hvornår du tidligst må komme i blodbanken. Du vil også kunne se et overblik over dine tapninger, og hvordan din blodprocent (hb-værdi) har ligget ved dine seneste besøg i blodbanken.

Klikker du på 'Book', kan du se vores ledige tider i kalenderen og vælge den tid, der passer dig bedst.

På 'Min profil' har du mulighed for at ændre password, telefonnummer og mailadresse, ligesom du kan til- eller fravælge indkaldelser og påmindelser på sms eller mail. 

Ny bruger

Er du ny bruger af netbookingen, klikker du på 'Jeg har glemt mit password eller har intet'. Du vil herefter modtage en mail eller sms med et password. Modtager du ikke din mail, tjek eventuelt uønsket post.

Parkering

HUSK REGISTRERINGSNR. PÅ BILEN.

Parkeringsstander er opsat ved donor ventefaciliteterne i forhallen.
Ved indtastning af bilens registreringsnummer udløses 1 times gratis parkering på en af de 4 P-pladser der er forbeholdt bloddonorer. Hvis donor P-pladserne er optaget kan der parkeres på en af hospitalets andre P-pladser.

Oversigtskort med angivelse af bloddonor-parkering.
 

Webbooking i Blodbanken - sådan kommer du i gang
Step-by-step vejledning til at booke tid til tapning eller blodprøve i Blodbanken.

   Kontakt 

 

   Find vej

 

   Praktisk info

 

   Pjecer og vejledninger

 

   Til fagfolk