Langtidshævede boller med græskarkerner
Ingredienser
20 stk.
- 25 g gær
- 5 dl vand
- 1 tsk honning
- 2 tsk salt
- 65 g hele/knækkede rugkerner
- 90 g græskarkerner
- 75 g havregryn
- 150 g hvid hvedemel
- 200 g hvedemel
Tip!
Bollerne kan fryses efter bagning.
Fremgangsmåde
1. dag
Kom vand i en skål og opløs gær.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Ælt dejen grundigt - gerne på røremaskine. Den skal være ret klistret.
Sæt dejen i køleskab.
2. dag
Brug en ske dyppet i vand og sæt bollerne på bageplader beklædt med
bagepapir og bag dem 15-20 minutter 200 °C varmluft.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 208 kcal
Fedt pr. 100 g: 5,98 g
Kulhydrat pr. 100 g: 29,1 g
Kostfibre pr. 100 g: 4,5 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 1,08 g