tranebærfrikadeller.png

Ingredienser

6 personer.

  • 250 g hakket svinekød, max 10 %
  • 25 g mandel
  • 1 æg
  • ½ dl minimælk
  • 10 g havregryn
  • 50 g rødløg
  • 15 g tørrede tranebær
  • 2 tsk timian
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids peber

Tip!

Er fryseegnet.

Fremgangsmåde

Hak løg, mandler og tranebær.
Tilsæt æg, mælk, havregryn, løg, mandler, tranebær, timian, salt og peber.
Form frikadellerne med en spiseske og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Steg frikadellerne i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter, hvorefter frikadellerne
vendes og steges yderligere 15 minutter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 144 kcal

Fedt pr. 100 g: 6,46 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,67 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,31 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,84 g