Krydret kartoffel-bønnesalat
Ingredienser
6 personer.
- 350 g kartofler
- 100 g grønne bønner
- 100 g løg (1 mellem)
- 150 g rød peberfrugt (1 mellem)
- 75 g butterbeans
- 75 g kidney beans
- 10 g persille
Marinade
- 4 tsk olivenolie
- 2 spsk æblecidereddike
- 1 spsk citronsaft
- 2 tsk sur & sød chili sauce
- 2 tsk soya sauce
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk salt
Tip!
Du kan evt. nøjes med kun én slags bønner, eller erstatte bønner med kikærter.
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne og lad dem køle helt af.
Kog de grønne bønner i letsaltet vand. Lad dem køle af og skær dem herefter i
mindre stykker
De kogte kartofler skæres i skiver.
Løg og peberfrugt skæres i tern og blandes med kartoflerne, bønner og persille.
Rør marinaden sammen og vend den sammen med grøntsagerne.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 85 kcal
Fedt pr. 100 g: 2,21 g
Kulhydrat pr. 100 g: 12,1 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,81 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,92 g