lynstegte grøntsager.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 375 g hvidkål
  • 170 g gulerod
  • 170 g porre
  • 1 tsk karry
  • 2 spsk rapsolie
  • 100 g ærter fra frost

Tip!

Retten kan laves med alle typer kål og rodfrugter.

Fremgangsmåde

Hvidkål snittes fint, gulerødder rives groft, og porre skæres i tynde skiver.
Bland ovenstående grøntsager med olie og karry og kom det i et ildfast fad.
Steg grøntsagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
Pynt med optøede ærter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 66 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,57 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,5 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,69 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,046 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk