Lynstegte grøntsager
Ingredienser
6 personer.
- 375 g hvidkål
- 170 g gulerod
- 170 g porre
- 1 tsk karry
- 2 spsk rapsolie
- 100 g ærter fra frost
Tip!
Retten kan laves med alle typer kål og rodfrugter.
Fremgangsmåde
Hvidkål snittes fint, gulerødder rives groft, og porre skæres i tynde skiver.
Bland ovenstående grøntsager med olie og karry og kom det i et ildfast fad.
Steg grøntsagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
Pynt med optøede ærter.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 66 kcal
Fedt pr. 100 g: 3,57 g
Kulhydrat pr. 100 g: 5,5 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,69 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,046 g