marineret bønnesalat.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 325 g gulerod
  • 325 g grønne bønner
  • 1 mellem rødløg (ca. 100 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1/4 tsk salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Gulerødder skæres i stave og koges sammen med bønnerne i letsaltet vand.
Grøntsagerne sættes derefter til afdrypning og afkøling.
Rødløg skæres i små tern.
Bland en marinade af olie, eddike, salt, peber.
Vend grøntsagerne med marinaden – lad det gerne trække minimum to timer
inden servering.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 45 kcal

Fedt pr. 100 g: 1,96 g

Kulhydrat pr. 100 g: 4,24 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,67 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,27 g