Marineret bønnesalat
Ingredienser
6 personer.
- 325 g gulerod
- 325 g grønne bønner
- 1 mellem rødløg (ca. 100 g)
- 1 spsk olivenolie
- 2 spsk æblecidereddike
- 1/4 tsk salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Gulerødder skæres i stave og koges sammen med bønnerne i letsaltet vand.
Grøntsagerne sættes derefter til afdrypning og afkøling.
Rødløg skæres i små tern.
Bland en marinade af olie, eddike, salt, peber.
Vend grøntsagerne med marinaden – lad det gerne trække minimum to timer
inden servering.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 45 kcal
Fedt pr. 100 g: 1,96 g
Kulhydrat pr. 100 g: 4,24 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,67 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,27 g