marineret bønnesalat.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 325 g gulerod
  • 325 g grønne bønner
  • 1 mellem rødløg (ca. 100 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1/4 tsk salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Gulerødder skæres i stave og koges sammen med bønnerne i letsaltet vand.
Grøntsagerne sættes derefter til afdrypning og afkøling.
Rødløg skæres i små tern.
Bland en marinade af olie, eddike, salt, peber.
Vend grøntsagerne med marinaden – lad det gerne trække minimum to timer
inden servering.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 45 kcal

Fedt pr. 100 g: 1,96 g

Kulhydrat pr. 100 g: 4,24 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,67 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,27 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk