Pastasalat med linser
Ingredienser
6 personer.
- 150 g fuldkornspasta
- 50 g grønne linser
- 150 g agurk
- 130 g broccoli
- 90 g gul peberfrugt
- 45 g rødløg
- 1½ spsk olivenolie
- 2 tsk balsamico
- 1 spsk tomatpure
- ½ tsk tørret oregano
- ½ tsk salt
- 1 knivspids peber
Tip!
Du kan også blande andre andre grøntsager i, fx tomat, squash eller aubergine.
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisning på posen.
Afkøl pastaen.
Kog linserne efter anvisning på posen.
Afkøl også linserne.
Rens og del broccolien i små buketter, som blancheres i ca. 3 minutter i kogende vand, hvorefter disse også afkøles.
Skær peberfrugt, agurk, og rødløg i tern
Bland pasta, linser, agurk, broccoli, peberfrugt og rødløg.
Lav en marinade af olivenolie, balsamico, tomatpure, oregano, salt og peber.
Hæld den over salaten.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 148 kcal
Fedt pr. 100 g: 3,77 g
Kulhydrat pr. 100 g: 20,6 g
Kostfibre pr. 100 g: 4,05 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,51 g