Struktur
Hjemmesiden har en menu i toppen med hovedområderne. Når du klikker på ét af dem, får du en menu i venstre side, hvorfra du kan klikke dig videre.

Værktøjer
I højre side finder du en række funktionaliteter, som for eksempel søgning, få læst siden op, udskrive siden og andre emner.

Handicaptilgængelighed
Vi forbedrer løbende siderne og gør dem mere tilgængelige for handicappede. Hvis du har probblemer med at læse teksten kan du få teksten læst op ved hjælp af funktionaliteten [Læs op] i højre side.

Browsere og skærme
Hjemmesiden er designet til 800x600 pixel, så flest muligt kan se siden uden at det er nødvendigt at scrolle på tværs. Vi tilpasser løbende designet til vinduesstørrelsen. Siderne er  ikke optimeret til en bestemt browser.

Pdf-filer
En række dokumenter er tilgængelige fra hjemmesiden som pdf-filer. For at kunne læse pdf-filer, skal du have Adobe Reader installeret på din pc. Adobe Reader kan hentes gratis hos Adobe.

Privatlivspolitik
På siden om privatlivspolitik kan du læse, hvilke oplysninger vi indsamler om besøgende på hjemmesiden, samt hvad vi bruger oplysningerne til.

E-mail
Vi modtager e-mails fra både borgere og virksomheder. E-mail og dokumenter, der er vedhæftet e-mail, bliver behandlet på samme måde som almindelig papirpost. Du kan også vælge at sende som sikker e-mail.

Kommentarer og spørgsmål
Hvis du oplever problemer med hjemmesiden, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan forbedre siderne.

Spørgsmål, idéer, ris og ros om hjemmesiden kan sendes til webmaster@horsens.rm.dk, tel. 7842 5072.