På Regionshospitalet Horsens er vi i gang med en række større ny- og ombygninger. Nye Nord er blevet opført, og Akutafdelingen bliver udvidet. Derudover skal det gamle højhus samt bygning 6 (køkken/kantine, klinikker, Røntgen og Skanning) renoveres.

Ny- og ombygningerne er indbyrdes afhængige, og derfor skal flere af hospitalets afdelinger igennem en række flytninger til og med 2025. 

I efteråret 2020 gennemføres blandt andet følgende flytninger:

  • Oktober 2020: Etape 2B af Akutafdelingen tages i brug (med bla. ny indgang ved hovedindgangen)
  • Oktober 2020: Hjerteklinik 1 flytter fra A2 til C4
  • December 2020: Medicinsk sengeafsnit 1 flytter tilbage til plan 7 i Højhuset
  • December 2020: Ortopædkirurgisk afdeling flytter midlertidigt til plan 4 i Højhuset

Sådan bliver forløbet på flyttedagen

Vi flytter samtidig med, at afdelingerne har patienter indlagt. Men vi går IKKE på kompromis med patientbehandlingen og patientsikkerheden, og derfor bliver flytteprocessen planlagt til mindste detalje, så at den kan foregå på sikker og tryg vis.

En af de ting, man som patient kan opleve, er et anderledes forløb, da vi forsøger at skåne "flytteafdelingen" mest muligt. Se her, hvordan forløbet kommer til at blive på flyttedagene. 

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Konsekvenser af flytningerne

I takt med at afdelingerne flytter vil destinationerne ændre sig og skiltningen blive opdateret.

Se de seneste destinationer og oversigtskort.

På selve flyttedagene kan man periodevis opleve en afdeling, der ikke er, som den plejer. Der vil være flyttefolk, teknikere mm., og vi flytter rundt på patienter og udstyr. Vi beklager de gener, som bygge- og flytteprocessen medfører. Til gengæld glæder vi os til at vise jer de nye rammer, efterhånden som vi tager fremtidens hospital i brug.