På Regionshospitalet Horsens er vi i gang med en række større ny- og ombygninger. Nye Nord er blevet opført, og Akutafdelingen bliver udvidet. Derudover skal det gamle højhus samt bygning 6 (køkken/kantine, klinikker, Røntgen og Skanning) renoveres.

Ny- og ombygningerne er indbyrdes afhængige, og derfor skal flere af hospitalets afdelinger igennem en række flytninger til og med 2025. 

I sommeren 2021 gennemføres blandt andet følgende flytninger:

  • August: Kirurgisk Klinik og Forundersøgelse til Bedøvelse flytter fra C4 til A3. Urinvejskirurgisk Klinik flytter fra A7 til A3. 

Sådan bliver forløbet på flyttedagen

Vi flytter samtidig med, at afdelingerne har patienter indlagt. Men vi går IKKE på kompromis med patientbehandlingen og patientsikkerheden, og derfor bliver flytteprocessen planlagt til mindste detalje, så at den kan foregå på sikker og tryg vis.

En af de ting, man som patient kan opleve, er et anderledes forløb, da vi forsøger at skåne "flytteafdelingen" mest muligt. Se her, hvordan forløbet kommer til at blive på flyttedagene. 

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Konsekvenser af flytningerne

I takt med at afdelingerne flytter vil destinationerne ændre sig og skiltningen blive opdateret.

Se de seneste destinationer og oversigtskort.

På selve flyttedagene kan man periodevis opleve en afdeling, der ikke er, som den plejer. Der vil være flyttefolk, teknikere mm., og vi flytter rundt på patienter og udstyr. Vi beklager de gener, som bygge- og flytteprocessen medfører. Til gengæld glæder vi os til at vise jer de nye rammer, efterhånden som vi tager fremtidens hospital i brug.