Borgere, som er inviteret til vaccination mod COVID-19, men som endnu ikke har fået det første stik, kan nu dagligt skrive sig op til en restvaccine.

Vaccinerne gives på vaccinationsstederne og –centrene i Region Midtjylland og således også på Vaccinationscenter Horsens (Fuglevangsvej) og på vaccinationsstederne i Hedensted (Hedensted Centret) og Odder (Spektrum).

Ønsker du at tilmelde dig listen for overskydende vacciner i Skanderborg, så skal du gøre det på tilmeldingssiden for Aarhus.

Tilmeldingen gælder et af vaccinationsstederne i:

  • Hedensted
  • Horsens
  • Odder

Udfyld formularen, så kontakter vi dig, hvis der er overskydende vacciner på dit valgte vaccinationssted i dag. 

Melder du dig på ventelisten inden kl. 11, kan du blive ringet op, hvis vaccinestedet har vacciner i overskud sidst på dagen:
 
  • Har du skrevet dig op på listen til en restvaccine ved Vaccinationscenter Horsens, så kan du forvente at blive adviseret imellem kl. 14.00 og 14.30.
  • Skriver du dig på listen til en restvaccine ved vaccinationsstedet i enten Odder eller Hedensted, så vil du blive adviseret inden kl. 13.
Det er et krav, at du på dagen kan møde op til vaccination senest 30 min. efter, at vaccinestedet har ringet dig op. Husk, at du kun vil blive kontaktet, såfremt vi kan tilbyde dig en restvaccine.
 
På vaccinationsstedet sorterer vi ventelisten efter alder, så de ældste på ventelisten bliver tilbudt en rest-vaccine først.
 
Tilmeld kun én person pr. formularindsendelse. Har man brug for at tilmelde flere personer, så udfyld formularen igen.
 
Skriv ikke CPR-nummer eller helbredsoplysninger i Alder-feltet, men kun din alder i decimaler.
 

Tilmelding til COVID-vaccination ved brug af restvacciner

Lad feltet være blankt, hvis du ikke har en e-mail.

Vælg vaccinationssted

Når du sender formularen giver du samtidig samtykke til at vi må bruge dine oplysninger for at kunne kontakte dig.

Indsendte oplysninger bliver kun brugt i forbindelse med restvaccination. Oplysningerne bliver ikke gemt.