Der kommer en del børn på hospitalet både som patienter og pårørende.
Der er tale om børn i alderen 0-18 år.

Børn med brug for akut hjælp: Børnene modtages i hospitalets akutafdeling, hvor læger fastlægger, hvilken behandling barnet skal have. Forældre eller andre pårørende til barnet er naturligvis med under hele forløbet.
Børn, der skal akut opereres, indlægges direkte i sengeafdelingen.

Børn til planlagt operation, eller som skal undersøges med henblik på en operation: Barnet modtages og undersøges i enten Kirurgisk eller Ortopædkirurgisk Klinik. Nogle børn kan opereres samme dag, dvs. de kan komme hjem igen samme dag, som operationen er. Hvis det er nødvendigt at indlægge barnet efter en operation, bliver én af forældrene altid medindlagt sammen med barnet.

Nyfødte: På hospitalet tager vi hvert år imod knap 2.000 nye borgere. Der er fri besøgstid for forældre og søskende til barnet, blot middagshvilet respekteres, og at søskendebørn IKKE har smitsomme sygdomme.

Der er også mange børn, som er pårørende til patienter på hospitalet. De er meget velkomne - dog må børn med smitsomme sygdomme som eksempelvis influenza, forkølelser og skoldkopper ikke opholde sig på hospitalet af hensyn til smittespredning.

Børn finder ofte tryghed ved at have deres yndlingsting med sig på hospitalet. Det kan være et sovedyr, en hovedpude, et stykke legetøj eller en bog, DVD eller tablet. Personalet opfordrer til, at barnet meget gerne må medbringe disse ting og gør samtidig opmærksom på, at det dog er på eget ansvar i forhold til, at tingene kan forsvinde.

Der findes ved forhallen et udendørs legeområde, som børn på hospitalet - såvel patienter som pårørende - er meget velkomne til at benytte.