-et medmenneske at tale med.

Der kan være mange forskellige grunde til, at man gerne vil tale med en præst. Det behøver ikke at være en religiøs samtale.

Det kan være en samtale, hvor der ‘bare’ er brug for et medmenneske, én der har tid til at lytte, og hvor alt menneskeligt kan drøftes.

Præsterne er et tilbud om en samtalepartner til at snakke tingene igennem med, og de har tavshedspligt.

Præsterne kan bruges af både patienter, pårørende og personale uanset situation og trosretning. Ej heller spiller det nogen rolle, om man er medlem af Folkekirken eller ej.

For eksempel kan du bruge præsterne til samtale om tro, tvivl, håb, frygt og sorg. Mulighederne er mange og helt på den enkeltes betingelser.

Du kan kontakte præsterne direkte på nedenstående telefonnumre eller ved at henvende dig til hospitalspersonalet – og husk: du er aldrig til ulejlighed!

Præsterne er også til rådighed, hvis der er ønske om for eksempel dåb, nødvielse, andagt, nadver eller lignende.

Ønsker du kontakt med en anden præst end hospitalspræsten, for eksempel sognepræsten hjemmefra eller en præst fra et andet kirkesamfund, vil hospitalspræsten være behjælpelig med at formidle kontakten.

 

 

Hospitalspræst Annette Vinter Hedensted har kontor i forhallen til højre for informationen. Hun kan træffes telefonisk 7842 5119 eller privat 2146 2139.

 Annette Vinter Hedensted, Hospitalspræst på Hospitalsenheden Horsens

 

Korshærs- og hospitalspræst Jakob Hjørnholm træffes telefonisk 2484 3426.

 Jakob Hjørnholm, hospitalspræst på Hospitalsenheden Horsens

Sognepræst Jytte Ibsen betjener de psykiatriske afdelinger og træffes
telefonisk 7566 5044

 Jytte Dueholm Ibsen, Hospitalspræst på Hospitalsenheden HorsensLæs mere om hospitalspræstens tilbud i pjecen 'En at tale med'