elektronisk løsning fertilitet.JPG
Den nye digitale løsning tilpasser sig automatisk skærmens størrelse og kan derfor let tilgås fra både mobiltelefoner og tablets - døgnet rundt.

Torsdag den 6. december 2018 lancerede Fertilitetsklinikken, Regionshospitalet Horsens, en ny digital tilmeldingsformular, som skal gøre det lettere for både patienter og personale at tilmelde og registrere behandling i klinikken.

Den nye digitale tilmeldingsformular findes både på dansk og engelsk, så også ikke-dansktalende patienter nemt og hurtigt kan tilmelde sig behandling i Klinikken. I udviklingen af formularen har der desuden været fokus på, at løsningen skulle være patientvenlig - derfor er formularen responsiv, hvilket betyder, at formularen automatisk tilpasser sig skærmens størrelse, så den kan tilgås nemt og enkelt fra både PC, mobil og tablet.

Endelig har der i udviklingen af den nye digitale tilmeldingsformular været et stort fokus på sikkerhed og beskyttelse af personfølsomme oplysninger. Derfor er formularen – som er udviklet i samarbejde med hospitalets Kommunikationsenhed og IT-virksomheden KMD A/S – udstyret med både sikker forbindelse (SSL) og nemID-login.

I Klinikken håber man, at den nye tilmeldingsformular vil lette arbejdsgangene for klinikkens sekretærer, som er dem, der tager imod tilmeldinger til behandling. Fremover kommer tilmeldingerne med al relevant information fra patienten automatisk ind i Klinikkens funktionspostkasse.

Samtidig forventer man også, at patienterne vil opleve en øget tilgængelighed og nemmere proces, når de tilmelder sig behandling. Patienterne kan nemlig fremover sidde derhjemme i ro og mag ved deres PC, mobil eller tablet og tilmelde sig behandling i Klinikken. Dette kan gøres døgnet rundt. Formularen kan først indsendes, når alle felter er udfyldt korrekt, og patienten får efterfølgende en kvittering for sin tilmelding for at mindske tvivlspørgsmål og fejl. Dette vil ydermere spare Klinikken for eventuelle opringninger fra patienter, som er i tvivl om, hvorvidt de har tilmeldt sig korrekt.

Den nye digitale løsning, som blev sat i drift den 6. december, vil løbende blive evalueret af personale såvel som patienter.