img_0228.jpgBagerst fra venstre: Lis Neve, Erling Linde Larsen, Birgit Majbritt Hendriksen, Tonna Thomhav. Forrest fra venstre: Else Marie Skytte Andersen og Anne Skougaard Nielsen. På billedet mangler Lisbeth Kjærhus-Højer, Lone Madsen og Karen Stounberg Nielsen.

På Regionshospitalet Horsens har vi i perioden 1. marts 2018 til 1. marts 2019 haft hele ni medarbejdere, som har kunnet fejre 40 års jubilæum for deres ansættelse på hospitalet.

40 års jubilarerne får tildelt en fortjenstmedalje i sølv ved en audiens med Hendes Majestæt Dronningen. Medaljen gives kun efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse inden for samme ansættelsesmyndighed i det offentlige.

- Én af årsagerne til, at jeg er blevet på hospitalet igennem de mange år er, at det har været en spændende arbejdsplads, hvor jeg har fået lov at prøve mig selv af i mange forskellige sammenhænge. Jeg har f.eks. haft undervisende opgaver i huset, siger Birgit Majbritt Hendriksen.

- Jeg har bl.a. også været sikkerhedsrepræsentant igennem ti år, og de seneste år har jeg været specialeansvarlig med udarbejdelse af retningslinjer, så hver dag har ikke været ens.

- Den vigtigste årsag er mødet med de enkelte syge patienter og deres pårørende eller mangel på samme. Jeg har og er stadig meget glad for at kunne være med til at gøre en forskel for dem, siger Birgit Majbritt Hendriksen og fremhæver, hvordan der er blevet vist hende stor tillid i forhold til at overtage mange forskelige opgaver.

- Vi har et godt sammenhold på afdelingen og hjælper hinanden, siger Else Marie Skytte Andersen.

- Jeg synes, det er Danmarks bedste arbejdsplads.

Stort tillykke med jubilæet til:

  • Anne Skougaard Nielsen, Bioanalytiker, jubilæum 1. august 2018
  • Birgit Majbritt Hendriksen, Specialeansvarlig sygeplejerske, jubilæum 1. marts 2019
  • Else Marie Skytte Andersen, Social og Sundhedsassistent, jubilæum 1. marts 2019
  • Erling Linde Larsen, Serviceassistent, jubilæum 14. august 2018
  • Karen Stounberg Nielsen, Sygeplejerske, jubilæum 1. marts 2019
  • Lis Neve, Social- og Sundhedsassistent, jubilæum 1. juni 2018
  • Lisbeth Kjærhus-Højer, Social- og Sundhedsassistent, jubilæum 1. april 2018
  • Lone Madsen, Sygeplejerske, jubilæum 1. marts 2018
  • Tonna Thomhav, Sygehjælper, jubilæum 1. marts 2019