René Kjellerup LILLE.jpg


Foto: Lisbeth Hasager Justesen.

Kort før sommerferien blev René Mørch Kjellerup ansat som ny teknisk chef på hospitalet. Han tiltrådte den 1. august.

 

- Med ansættelsen af René får vi en teknisk chef med stor erfaring, en stærk organisatorisk forståelse samt en helheds- og serviceorienteret tilgang til kerneopgaven, sagde hospitalsledelsen ved præsentationen af hospitalets nye tekniske chef lige op til sommerferien.

 

René Mørch Kjelleup kommer til Regionshospitalet Horsens med mere end 15 års ledelseserfaring fra små og store virksomheder, private som offentlige.

 

Senest har han bestredet en stilling som afsnitsleder for Byggeri og Ejendomme i Servicecentret på HE Midt. Her var han bl.a. ansvarlig for bygge- og anlægsprojekter, disponering og administration af arealer samt implementering af et nyt digitalt FM system i form af Mainmanager.

 

Som person betegner hospitalets nye tekniske chef sig selv som en dialogsøgende leder, som ser kommunikation og fælles forventningsafstemning som nøglen til at lykkes med udvikling, forandring og ledelse.

 

I Service og Teknik kommer René Mørch Kjellerup til at udgøre afdelingsledelsen sammen med hospitalets nye servicechef Torben Brix Mortensen.

 

Det nye lederteam tiltrådte samtidigt, nemlig den 1. august, og er også igang med at gennemføre et parallelt introduktionsforløb.