Renoveringen af hospitalet skrider fortsat planmæssigt frem, hvor både tid og økonomi holdes på alle tre projekter (Akut, højhuset og bygning 6).
 
Akutafdelingens etape 2D blev afsluttet pr. 1. december, og Akutafdelingens gang 2 er derfor igen i drift. I begyndelsen af det nye år påbegyndes den sidste etape (Akut 2E). Her fjernes flere mindre bygninger omkring Akutafdelingen, hvorefter bygningerne bliver erstattet af en ny samlet bygning på ca. 600 m2 i to etager, der blandt andet kommer til at huse kontorer og klinisk aktivitet.    
 
Højhuset plan 3 er færdig i januar, hvor alle kontorer flyttes tilbage til deres oprindelige placeringer. På plan 5 er der både lagt gulve og malet, og opsætningen af inventar vil snart begynde.
 
I bygning 6 er etape 4 ved at være afsluttet, og i slutningen af januar påbegyndes den sidste etape. Her skal der blandt andet gøres klar til en MR-scanner.
 
Vi har i november optaget en film af byggepladserne, som du kan se her. Filmen kan ligeledes ses på skærme ved indgangen til kantinen og i forhallen.
 
Hvis du vil se udviklingen i renoveringsprojekterne, kan du se de tidligere film og de konkrete tids- og flytteplaner på Intranettet under 'Om hospitalet' -> 'Vi flytter og bygger'.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.