I efteråret 2021 rykker renoveringen helt ind i den kliniske drift, og der vil løbende være ændringer i forhold til wayfinding på hospitalet for både patienter, pårørende og personale.

Vi er i fuld gang med renoveringen af Regionshospitalet Horsens, så det bliver et moderne akuthospital. Lige nu er vi i gang med tre store renoveringsprojekter på én gang. Store dele af hospitalet er derfor berørt af byggeriet.

Efteråret 2021 bliver en særlig stor udfordring, da renoveringen i høj grad kommer til at ske i områder, hvor der samtidig er klinisk drift. Særligt i Akutafdelingen, lægevagten samt Røntgen og Skanning vil renoveringen være meget tydelig. Man kan for eksempel opleve, at der vil mangle loftsplader, og at man skal igennem mindre byggepladser. Renoveringen kan desuden gøre det sværere at finde rundt, da nogle områder vil være lukket midlertidigt.

Selvom det særligt i efteråret 2021 vil kunne ses mange steder, at hospitalet er under renovering, er det sikkert for både patienter, pårørende og personale at færdes på hospitalet. Der vil være tydelig skiltning i forhold til, hvor man må færdes, og der vil blive opsat midlertidig skiltning, så man fortsat kan finde vej til sin destination.  

Vi beklager meget de gener, renoveringen af hospitalet medfører. Til gengæld glæder vi os til at vise jer de nye rammer, efterhånden som vi tager fremtidens hospital i brug.

C4 - gang.JPGGangen ved C4

Forhal.JPGForhallen

Hovedindgang.JPG
Hovedindgangen, indgang A

R&S - gang.JPGGangen ved Røntgen og Skanning