24.08.21

klinisklogistik.jpg

Hospitalet slår en stilling op som innovationskonsulent og indleder et samarbejde med Nordic Health Lab.

Innovation og digitalisering er og bliver centrale indsatsområder for hospitalet og regionen hen over de kommende år.

Derfor slår hospitalet nu en ny stilling som innovationskonsulent op. Konsulenten skal først og fremmest være katalysator og hjælper for de innovative kræfter, som allerede findes i hospitalets kliniske miljø, og kommer derfor til at indgå i et tæt samarbejde med de funktioner, som allerede arbejder med innovation både på hospitalet og i regionen.

Innovationskonsulenten kommer også til at varetage opgaver i relation til Nordic Health Lab, som hospitalet er blevet en del af. Nordic Health Lab er et nationalt samarbejde, hvor hospitaler og kommuner tester bl.a. private aktørers sundhedsløsninger i virkelige rammer.

- Med ansættelsen og samarbejdet ønsker vi at tilføre fornyet energi og arbejdskraft ind i hospitalets innovationsarbejde. Vi har på hospitalet en lang tradition for at arbejdet med innovation og har fx indgået i samarbejder med private aktører om udvikling og implementering af nye løsninger, siger lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard.

- Vores fokus vil være på at finde og udvikle løsninger, som både forbedrer patienternes behandlingsforløb og/eller deres dagligdag, og som samtidig understøtter nogle gode og hensigtsmæssige arbejdsgange blandt alle de medarbejdere, som skal være med til at løfte opgaven.

Stillingen som innovationskonsulent forventes besat den 1. november og bliver en del af Kvalitets- og Sundheds-IT i hospitalets administration.