11.10.2021

Stem Med

Onsdag d. 3 november kl. 19.00 slår vi dørene op til vælgermøde forud for regionalvalget. På vælgermødet vil et panel af opstillede regionsrådskandidater debattere en række af regionens aktuelle opgaver. 

På vælgermødet kan du gennem spørgsmål til de opstillede kandidater være med til at bestemme, hvad mødet skal handle om. Alle opstillede partier og lister er inviteret med i panelet. 

På vælgermødet vil hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen byde velkommen, og journalist Mette Graugaard, fra Horsens Folkeblad, vil være ordstyrer.

Vælgermødet afholdes i Den Blå Sal, Indgang K.

Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Hvad laver regionsrådet?

På sundhedsområdet bestemmer politikerne blandt meget andet, hvor stor en del af regionens budget der skal bruges på kræftbehandling, ambulancer, fødselsforberedelse, hospitalsmedicin og psykiatrisk behandling. Regionsrådet beslutter også, hvordan regionen skal arbejde med grøn omstilling, klimatilpasning og bæredygtighed.

Regionalvalget fordeler 41 pladser i regionsrådet for Region Midtjylland. De kandidater, der bliver valgt, har fire år til at få valgløfter, politiske ambitioner, ønsker, nationale krav og økonomi til at gå op.

Læs mere om valget.