21.01.21

LeneBastrupLange.jpg

Ledende terapeut Lene Bastrup Lange har opsagt sin stilling med udgangen af april 2021. Lene ønsker at prioritere mere tid med familien og til sine mange interesser, som bl.a. omfatter yoga, vandring og bjergbestigning.

Med Lenes beslutning kommer vi til at sige farvel til en dygtig og inspirerende leder, som altid har taget et stort medansvar for den faglige kvalitet, det tværfaglige samspil og hensynet til patienter.

- Lene har båret de stærke værdier med sig lige fra sin første ansættelse til i dag, hvor Lene har stået i spidsen for afdelingen i mere end 22 år, siger hospitalsledelsen.

Lene Lange er uddannet ergoterepeut og arbejdede på Vejle Sygehus og i psykiatrien i Horsens, før hun blev ansat som leder i Brædstrup.

I 2002 blev Lene konstitueret som ledende terapeut for afdelingen i Horsens, og allerede året efter var hun leder af begge afdelinger i hhv. Brædstrup og Horsens. I 2006 blev de to afdelinger samlet til én.

Lene kunne således fejre sit 25 års jubilæum for sin ansættelse ved Regionshospitalet Horsens sidste år i 2020.

- Der skal lyde en stor tak til Lene for et godt samarbejde og en flot indsats som ledende terapeut. Samtidig vil vi ønske Lene og hendes familie al mulig held og lykke i den nye tilværelse, siger hospitalsledelsen.

Stillingen som ledende terapeut vil hurtigst muligt blive slået op.

Kontakt:

Nils Falk Bjerregaard
Lægefaglig direktør
Tlf. 2286 0649
NILBJE@rm.dk