03.05.21

Louise Duedahl bredformat.jpg

Louise Duedahl ansættes som overradiograf for Røntgen og Skanning med virkning fra d. 12. maj 2021.

Louise har været afdelingsradiograf i Røntgen og Skanning siden 2016, og vi kender i den forbindelse Louise som en dygtig og tydelig leder, som samtidig er rundet af den kultur og tilgang, der præger den meget velfungerende afdeling.

Samtidig kommer Louise med sine egne værdier og idéer til, hvordan afdelingen og hospitalet skal udvikle sig i fremtiden.

Det er bl.a. Louises mærkesag at udvikle fagligheden og finde styrkerne i personalets diversitet, så både afdeling og medarbejdere står solidt i forhold til de mange kontinuerlige forandringer i sundhedsvæsenet, samtidig med at patienterne får den bedste behandling. Kort sagt; RHH's Røntgen og Skanning skal være en inspiration for andre afdelinger.

Louise har i samme forbindelse fokus på det tværfaglige samarbejde, hvor ordentlighed og gennemskuelighed er i centrum.

Louise er uddannet radiograf fra Odense i 1995 og har ud over en videregående uddannelse i Magnetisk resonans også en diplomuddannelse i ledelse.

Oprindelig blev Louise ansat som basisradiograf i Esbjerg, hvorefter hun arbejdede på et privat MR center inden hun i 2011 blev ansat på Regionshospitalet Horsens som basisradiograf med klinisk vejlederfunktion.

I Røntgen og Skanning kommer Louise til at udgøre afdelingsledelsen sammen med ledende overlæge Berit Skov Gosvig.