Simulations og Innovationscenteret, i daglig tale kaldet SiC, er stadig i fuld gang med at etablerer sig, og lokalerne og faciliteterne giver masser af mulighed for både færdighedstræningsbehov, simulationstræning samt debriefing hvor kamera og lydoptagere med fremvisning på monitor giver store muligheder for supervision og feedback. Derudover er der et fantastisk innovationslokale med stor mulighed for katedralundervisning, workshops, temadage og med alt relevant AV udstyr.

SIC rummer nu flere kursusafviklinger, og her på vores hjemmeside kan du bl.a. se lokalerne/læse om aktiviteterne i SIC samt se små videoer af klinikker fra huset, som fortæller lidt om hvordan det er at undervise i SIC. Du kan ligeledes læse mere om simulatorinstruktører på HEH, og ikke mindst se hvilke udstyr man har mulighed for at låne til eget afsnit.

Fremadrettet tegner der sig 2 tendenser, hvor blandt andet insitu træning(træning i eget afsnit) vinder mere og mere ind, da det tilgodeser det at træne i vante omgivelser og evt uhensigtsmæssige arbejdsgange spottes. Afvikling af ” klinisk kørekort”, hvor kursisterne skal igennem udvalgte færdighedstræning stationer og evt afprøves i en simulationsøvelse med en af vores træningsrobotter.

Der vil i 2017 være ”Åbent Hus” i SIC ca. 1 gang i måneden og datoerne vil fremgå her på SIC's hjemmeside, samt blive slået op på Intra. Her vil man kunne komme forbi, dels at se centeret og dens muligheder, men også øve sig i udvalgte færdigheder, og den daglige koordinator vil være til stede til hjælp og guidning ift træningsudstyret.

Centeret udvikler sig til stadighed, og kom endelig forbi og se dens muligheder og få en snak med den daglige koordinator i SIC Charlotte Hansen, som gerne viser rundt samt giver sparring på netop jeres ønsker/behov. Hun træffes i dagtiden på 25284/25593870 eller mail for aftale på charlhan@rm.dk.

   Kontakt

 

   Find vej