Ingredienser

24 stk. 

  • 50 g havregryn
  • 45 g rugmel, groft
  • 60 g hvedemel
  • 30 g sesamfrø
  • 35 g hørfrø
  • 15 g solsikkekerner
  • 15 g græskarkerner
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1 dl vand
  • 2 spsk rapsolie

Tip!

Vi serverer groft knækbrød sammen med marmelade og ærtedip.

Opbevares i lufttæt beholder.

Fremgangsmåde

De tørre ingredienser blandes.

Vand og olie tilsættes og det hele røres godt sammen.

Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir.

Træk det på bageplade og tag det øverste stykke bagepapir af.

Skær dejen ude i 24 stykker med en skarp kniv eller et pizzahjul.

Knækbrødene bages i 18-20 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 343 kcal

Fedt pr. 100 g: 19,7 g

Kulhydrat pr. 100 g: 28,3 g

Kostfibre pr. 100 g: 6,68 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,96 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk