Ingredienser

20 stk.

  • 25 g gær
  • 5 dl vand
  • 1 tsk honning
  • 2 tsk salt
  • 65 g hele/knækkede rugkerner
  • 90 g græskarkerner
  • 75 g havregryn
  • 150 g hvid hvedemel
  • 200 g hvedemel

Tip!

Bollerne kan fryses efter bagning.

Fremgangsmåde

1. dag

Kom vand i en skål og opløs gær.

Tilsæt de øvrige ingredienser.

Ælt dejen grundigt - gerne på røremaskine. Den skal være ret klistret.

Sæt dejen i køleskab.


2. dag

Brug en ske dyppet i vand og sæt bollerne på bageplader beklædt med
bagepapir og bag dem 15-20 minutter 200 °C varmluft.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 208 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,98 g

Kulhydrat pr. 100 g: 29,1 g

Kostfibre pr. 100 g: 4,5 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 1,08 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk