Ingredienser

24 stk. 

  • 10 g gær
  • 5 dl vand
  • 1 spsk salt
  • 100 g rugmel
  • 300 g fuldkornshvedemel
  • 300 g hvedemel

Tip!

Brødet kan fryses efter bagning.

Fremgangsmåde

Gæren opløses i vand.

De øvrige ingredienser tilsættes.

Rør dejen sammen - den skal være blød.

Tildæk dejen og stil den til hævning i køleskabet 15-18 timer.

Tag dejen ud af køleskabet og kom dejen i en form. Lad den stå ved
stuetemperatur i ca 1 time.

Rids brødet på langs og pensl det med vand.

Bag brødet ved 165 °C varmluft i ca 30 min.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 192 kcal

Fedt pr. 100 g: 1,2 g

Kulhydrat pr. 100 g: 35,6 g

Kostfibre pr. 100 g: 5,54 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 1,51 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk