Ingredienser

6 personer.

  • 900 g kartoffel
  • 150 g løg (3 små)
  • 180 g grøn peberfrugt (1 mellem)
  • 250 g porre (1 stor)
  • 400 g tomat (4 mellem)
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 750 g torskefileter
  • 500 g mornay sauce, 5 %

Tip!

Er fryseegnet.
I stedet for torsk kan du bruge en anden slags hvid fisk, fx sej eller kulmule.

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne, og skær dem i skiver.

Skær løg i tern, og peberfrugt i strimler.

Porrer og tomater skæres i skiver.

Løg, peberfrugt, porrer og tomater svitses i olie i en gryde i 5 min.

Smag til med paprika og salt.

I et ovnfast fad lægges kartoflerne i bunden, dernæst fisken, og grøntsagerne
øverst.

Hæld til sidst mornay saucen over.

Retten bages i ovnen ved 175 °C varmluft i 30-40 min.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 71 kcal

Fedt pr. 100 g: 1,51 g

Kulhydrat pr. 100 g: 7,74 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,99 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,5 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk