Ingredienser

6 personer.

  • 500 g fiskefars (færdiglavet)
  • 1 æg
  • 100 g løg (1 mellem)
  • 2 spsk finthakket persille

Tip!

Fiskefrikadeller kan fryses, men holder sig også fint i køleskabet i 3-4 dage.

Fremgangsmåde

Hak løget fint.

Bland fiskefarsen med æg, løg og persille.

Stil farsen koldt i 30 min.

Formes som små eller store frikadeller, der steges i ovnen ved 200 °C varmluft i
ca. 25 min.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 104 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,06 g

Kulhydrat pr. 100 g: 11 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,31 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 1,2 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk