Ingredienser

6 personer.

  • 1 mellem løg ( ca 100 g)
  • 170 g gulerod
  • 170 g porre
  • 200 g hvidkål
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1,5 tsk oregano, tørret
  • 1 tsk timian, tørret
  • 1 stk grøntsagsbouillon
  • 3 dl vand
  • 200 g lasagneplader, fuldkorn
  • 500 g mornay sauce, 5%
  • 450 g hellefisk
  • 1 tsk salt

Tip!

Fiskelasagne kan fryses.
I stedet for hellefisk kan du bruge en anden slags hvid fisk, fx torsk, lange, sej, eller kulmule.

Fremgangsmåde

Hak løg, riv gulerødder fint, og finsnit porrer og hvidkål.

Svits ovenstående i olien.

Tilsæt tomater, oregano, timian og bouillon, og lad retten simre under låg 10-15
min. Gerne op til flere timer ved svag varme.

Smag til med salt og peber.

Læg grønsagsblanding, lasagneplader og fisk lagvis i et ovnfast fad, og slut med
sovs.

Bag lasagnen midt i ovnen ved 200 °C i ca. 45 min.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 100 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,65 g

Kulhydrat pr. 100 g: 8,95 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,57 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,67 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk