Ingredienser

6 personer.

  • ½ dl græsk yoghurt, 2%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dild
  • 1½ spsk purløg
  • 1 lille æg
  • 60 g forårsløg
  • 60 g radise
  • 45 g fennikel
  • 150 g marinerede sild
  • 2 spsk karse

Tip!

I stedet for græsk yoghurt kan du fx bruge skyr, kvark eller fromage frais.

Retten kan opbevares ca 3 dage i køleskabet.

Fremgangsmåde

Græsk yoghurt, mayonnaise, dild og purløg røres til en dressing.

Smag til med salt og peber.

Skær silden i små stykker.

Hak æg, forårsløg, fennikel og radiser fint - brug evt. en minihakker/foodprocessor.

Det hele røres sammen, og pyntes med karse.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 151 kcal

Fedt pr. 100 g: 9,87 g

Kulhydrat pr. 100 g: 8,31 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,8 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 1,15 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk