Ingredienser

6 personer.

  • 45 g hvedekerner, hele/knækkede
  • 45 g rugkerner, hele/knækkede
  • 25 g havregryn
  • 45 g byggryn
  • 25 g rosiner
  • 25 g tørrede figner
  • 6,5 dl vand

Tip!

Kruska kan også koges med mælk. Undlad da tørret frugt. I stedet for tørret frugt kan der serveres pærestykker eller æblemos til.

Fremgangsmåde

Hvede- og rugkernerne, havre- og byggrynene, rosinerne og hakket figner
overhældes med vand, og blandingen står i blød i mindst 10 timer, f.eks. natten
over.

Kruska koges op og simrer i ca. 15 min.

Grøden smages til med salt.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 81 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,61 g

Kulhydrat pr. 100 g: 15,3 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,25 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,007 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk