Gullasch med linser

Ingredienser
6 personer.
- 500 g oksekød i tern
- 130 g løg, rå
- 250 g gulerod
- 3 spsk rapsolie
- 1 spsk paprika
- 5,5 dl vand
- 1 dåse drænede beluga-linser, økologiske fra Beauvais
- 120 g tomatpure, koncentreret
- 100 g madlavningsfløde, 4%
- 4 stk laurbærblade
- 10 g oksebouillon (1 terning)
- 500 g champignon, rå
Jævning
- 2 spsk majsstivelse, Maizena
- 0,75 dl vand
Tip!
Anvend gerne kogevand fra kartofler og grøntsager.
Gullasch er fryseegnet.
Fremgangsmåde
Skær løg i både og gulerødder og champignon i skiver.
Brun løg og kød af i olie i en gryde.
Tilsæt gulerødder, champignon, vand og paprika.
Lad det koge ved svag varme i 1-1/2 - 2 timer.
Tilsæt tomatpure, afdryppede sorte linser og madlavningsfløde.
Jævn retten med jævning af maizena og vand.
Lad retten koge i 5 minutter under omrøring inden servering.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 67 kcal
Fedt pr. 100 g: 2,51 g
Kulhydrat pr. 100 g: 4,48 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,74 g
Salt, NaCl pr 100 g: 0,25 g
Kontakt
Telefon
- 78 42 97 02
Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.
Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.
Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.
Adresse
Livsstilscenter Brædstrup
Sygehusvej 20
8740 Brædstrup
Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):