Ingredienser

6 personer.

  • 400 g oksekød i tern
  • 80 g beluga linser, rå
  • 130 g løg, rå
  • 250 g gulerod
  • 1,5 spsk rapsolie
  • 1 spsk paprika
  • 5,5 dl vand
  • 120 g tomatpure, koncentreret
  • 100 g madlavningsfløde, 4%
  • 4 stk laurbærblade
  • 10 g oksebouillon (1 terning)

Jævning

2 spsk majsstivelse, Maizena
0,75 dl vand

Tip!

Anvend gerne kogevand fra kartofler og grøntsager.
Gullasch er fryseegnet.

Fremgangsmåde

Skær løg i både og gulerødder i skiver.
Brun løg og kød af i olie i en gryde.
Tilsæt gulerødder, røde linser, vand, paprika, salt.
Lad det koge ved svag varme i 1-1/2 - 2 timer.
Tilsæt tomatpure og madlavningsfløde.
Jævn retten med jævning af maizena og vand.
Lad retten koge i 5 minutter under omrøring inden servering.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 74 kcal

Fedt pr. 100 g: 2,29 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,6 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,89 g

Salt, NaCl pr 100 g: 0,34 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk