Spidskålssalat med dild
Ingredienser
6 personer.
- 400 g spidskål
- 200 g grønne ærter
- 1 dl frisk dild
- 100 g ylette
- 1 tsk sennep
- 1 tsk sukker
- ½ tsk salt
- 1 knivspids peber - gerne friskkværnet
Fremgangsmåde
Snit spidskål fint.
Tø ærterne op eller brug friskbælgede.
Hak dild fint.
Lav en dressing af ylette, sennep, dild, sukker, salt og peber.
Vend spidskål og ærter i.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 48 kcal
Fedt pr. 100 g: 0,7 g
Kulhydrat pr. 100 g: 5,48 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,4 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,49 g
Kontakt
Telefon
- 78 42 97 02
Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.
Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.
Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.
Adresse
Livsstilscenter Brædstrup
Sygehusvej 20
8740 Brædstrup
Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):