spidskålssalat med dild.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 400 g spidskål
  • 200 g grønne ærter
  • 1 dl frisk dild
  • 100 g ylette
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids peber - gerne friskkværnet

Fremgangsmåde

Snit spidskål fint.
Tø ærterne op eller brug friskbælgede.
Hak dild fint.
Lav en dressing af ylette, sennep, dild, sukker, salt og peber.
Vend spidskål og ærter i.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 48 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,7 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,48 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,4 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,49 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk