Fold ud
Morgen
2,5 dl yoghurt uden tilsat sukker, højst 1,5 % fedt
1 dl müsli uden tilsat sukker
10 g nødder/mandler
2 skiver fuldkornsknækbrød med hhv. 1 skive ost 30+ og 2 tsk. nøddesmør
1 portion frugt
Fold ud
Formiddag
1 portion frugt
10 g nødder/mandler
1 skive fuldkornsknækbrød med hummus og 1/4 avocado
Fold ud
Frokost
2 skiver rugbrød med i alt ca. 30 g fiskepålæg, 1/2 æg og 1 stribe let mayonnaise samt 1 skive kødpålæg, højst 10 % fedt
Minimum 150 g grøntsager
1 fuldkornsbolle med 2 tsk. pesto, spinat/salat og 45 g fiskepålæg
Minimum 150 g grøntsager
Fold ud
Eftermiddag
1 skive fuldkornsknækbrød med nøddesmør
1 portion frugt
1,5 dl yoghurt uden tilsat sukker, højst 1,5 % fedt
2 spsk. müsli uden tilsat sukker
1 portion frugt
Fold ud
Aften
3 kogte kartofler eller 1,5 dl. kogte brune ris eller 2 dl kogt fuldkornspasta
Cirka 75 g proteinkilde (bælgfrugter/fisk/fjerkræ/magert kød)
Minimum 200 g grøntsager
1 tsk. raps-/olivenolie til tilberedning
Fold ud
Sen aften
150 g grøntsagsstave med 30 g hummus
1/2 portion frugt
10 g nødder/mandler
1 portion frugt
Fold ud
Mere information
Alternativt kan du bruge skrabet plantemargarine med reduceret fedtindhold.
Brug indkøbsguiden ved indkøb - kig efter:
Fold ud
Kontakt
Direkte link til denne side: www.horsens.rm.dk/791512
Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.