Generelt om besøg på hospitalet

Gæster er altid velkomne på Regionshospitalet Horsens, og derfor har vi meget fleksible besøgstider.

De fleste afdelinger opfordrer dog til at undgå besøg fra kl. 12.00-14.00, hvor patienterne hviler sig, og igen efter kl. 21.00. Er du pårørende, vil der under middagshvilet være mulighed for at opholde sig i forhallen eller i opholdsstuerne på de enkelte afdelinger/afsnit.

Afsnit/afdelinger med særlige besøgstider

Det kan være forskelligt, hvad afdelingerne på Regionshospitalet Horsens kan tilbyde ift. besøg. Vi anbefaler derfor, at patienter og pårørende altid aftaler med afdelingen/afsnittet, om man må have ledsager med til ambulante tider eller besøgende, hvis man er indlagt. 

På de enkelte afdelingers hjemmesider kan du finde nærmere informationer.

Nedenfor kan du se hvilke afsnit/afdelinger, som har særlige besøgstider.

Afsnit for Mor og Barn

Af hensyn til de nybagte familier er der faste besøgstider alle dage fra kl. 15.00-17.00. For forældre og søskende til det nyfødte barn er der fri besøgstid, dog bedes middagshvilet respekteret.

Opvågningen

 Da vi tilstræber, at patienterne vågner i rolige omgivelser, er det kun muligt kortvarigt at besøge patienter i Opvågningsafsnittet. Undtaget herfra er forældre til mindreårige børn, støttepersoner til psykisk handicappede og fædre til nyfødte børn født ved kejsersnit.

Ortopædkirurgisk Sengeafsnit

Besøgende er meget velkommen, men bedes respektere patienternes hviletid og spisetid i tidsrummet Kl. 11.30- 14.30 og kl. 17.00-18.00. Besøg i dette tidsrum kan aftales med personalet.

Kontakt

Telefon og adresse

Telefon (Informationen)

Ring til hovednummeret og få hjælp, hvis du ikke ved, hvor du skal henvende dig, eller hvis du vil have fat i en bestemt person:

  • Telefon: 784 25000

Adresse

Regionshospitalet Horsens
Sundvej 30A
8700 Horsens

Mail

Vær opmærksom på, at almindelig mail ikke er egnet til fortrolige oplysninger.

Send mail til: post@horsens.rm.dk

Sikker mail

Med sikker mail sender du via borger.dk, og dine oplysninger er dermed beskyttede.

Skriv en sikker mail til os (Hav MitID klar):

Send e-mail via borger.dk