Børn med brug for akut hjælp

Børnene modtages i hospitalets akutafdeling, hvor læger fastlægger, hvilken behandling barnet skal have. Forældre eller andre pårørende til barnet er naturligvis med under hele forløbet.
Børn, der skal akut opereres, indlægges direkte i sengeafdelingen.

Børn til planlagt operation eller undersøgelse

Barnet modtages og undersøges i enten Kirurgisk eller Ortopædkirurgisk Klinik. Nogle børn kan opereres samme dag, dvs. de kan komme hjem igen samme dag, som operationen er. Hvis det er nødvendigt at indlægge barnet efter en operation, bliver én af forældrene altid medindlagt sammen med barnet.

Nyfødte

På hospitalet tager vi hvert år imod knap 2.000 nye borgere. Der er fri besøgstid for forældre og søskende til barnet, blot middagshvilet respekteres, og at søskendebørn IKKE har smitsomme sygdomme.

Børn som pårørende

Der er også mange børn, som er pårørende til patienter på hospitalet. De er meget velkomne - dog må børn med smitsomme sygdomme som eksempelvis influenza, forkølelser og skoldkopper ikke opholde sig på hospitalet af hensyn til smittespredning.

Underholdning til børn

Børn finder ofte tryghed ved at have deres yndlingsting med sig på hospitalet. Det kan være et sovedyr, en hovedpude, et stykke legetøj eller en bog, DVD eller tablet. Personalet opfordrer til, at barnet meget gerne må medbringe disse ting og gør samtidig opmærksom på, at det dog er på eget ansvar i forhold til, at tingene kan forsvinde.

Der findes ved forhallen et udendørs legeområde, som børn på hospitalet - såvel patienter som pårørende - er meget velkomne til at benytte.

Kontakt

Telefon og adresse

Telefon (Informationen)

Ring til hovednummeret og få hjælp, hvis du ikke ved, hvor du skal henvende dig, eller hvis du vil have fat i en bestemt person:

  • Telefon: 784 25000

Adresse

Regionshospitalet Horsens
Sundvej 30A
8700 Horsens

Mail

Vær opmærksom på, at almindelig mail ikke er egnet til fortrolige oplysninger.

Send mail til: post@horsens.rm.dk

Sikker mail

Med sikker mail sender du via borger.dk, og dine oplysninger er dermed beskyttede.

Skriv en sikker mail til os (Hav MitID klar):

Send e-mail via borger.dk