groft knækbrød.png

Ingredienser

24 stk. 

  • 50 g havregryn
  • 45 g rugmel, groft
  • 60 g hvedemel
  • 30 g sesamfrø
  • 35 g hørfrø
  • 15 g solsikkekerner
  • 15 g græskarkerner
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1 dl vand
  • 2 spsk rapsolie

Tip!

Vi serverer groft knækbrød sammen med marmelade og ærtedip.

Opbevares i lufttæt beholder.

Fremgangsmåde

De tørre ingredienser blandes.

Vand og olie tilsættes og det hele røres godt sammen.

Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir.

Træk det på bageplade og tag det øverste stykke bagepapir af.

Skær dejen ude i 24 stykker med en skarp kniv eller et pizzahjul.

Knækbrødene bages i 18-20 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 343 kcal

Fedt pr. 100 g: 19,7 g

Kulhydrat pr. 100 g: 28,3 g

Kostfibre pr. 100 g: 6,68 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,96 g