Groft knækbrød
Ingredienser
24 stk.
- 50 g havregryn
- 45 g rugmel, groft
- 60 g hvedemel
- 30 g sesamfrø
- 35 g hørfrø
- 15 g solsikkekerner
- 15 g græskarkerner
- ½ tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 1 dl vand
- 2 spsk rapsolie
Tip!
Vi serverer groft knækbrød sammen med marmelade og ærtedip.
Opbevares i lufttæt beholder.
Fremgangsmåde
De tørre ingredienser blandes.
Vand og olie tilsættes og det hele røres godt sammen.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir.
Træk det på bageplade og tag det øverste stykke bagepapir af.
Skær dejen ude i 24 stykker med en skarp kniv eller et pizzahjul.
Knækbrødene bages i 18-20 minutter ved 200 grader varmluft.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 343 kcal
Fedt pr. 100 g: 19,7 g
Kulhydrat pr. 100 g: 28,3 g
Kostfibre pr. 100 g: 6,68 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 0,96 g