Ingredienser

6 personer.

  • 900 g kartoffel
  • 150 g løg (3 små)
  • 180 g grøn peberfrugt (1 mellem)
  • 250 g porre (1 stor)
  • 400 g tomat (4 mellem)
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 750 g torskefileter
  • 500 g mornay sauce, 5 %

Tip!

Er fryseegnet.
I stedet for torsk kan du bruge en anden slags hvid fisk, fx sej eller kulmule.

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne, og skær dem i skiver.

Skær løg i tern, og peberfrugt i strimler.

Porrer og tomater skæres i skiver.

Løg, peberfrugt, porrer og tomater svitses i olie i en gryde i 5 min.

Smag til med paprika og salt.

I et ovnfast fad lægges kartoflerne i bunden, dernæst fisken, og grøntsagerne
øverst.

Hæld til sidst mornay saucen over.

Retten bages i ovnen ved 175 °C varmluft i 30-40 min.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 71 kcal

Fedt pr. 100 g: 1,51 g

Kulhydrat pr. 100 g: 7,74 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,99 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,5 g