Fiskefad
Ingredienser
6 personer.
- 900 g kartoffel
- 150 g løg (3 små)
- 180 g grøn peberfrugt (1 mellem)
- 250 g porre (1 stor)
- 400 g tomat (4 mellem)
- 1 tsk paprika
- 1 tsk salt
- 1 spsk olie
- 750 g torskefileter
- 500 g mornay sauce, 5 %
Tip!
Er fryseegnet.
I stedet for torsk kan du bruge en anden slags hvid fisk, fx sej eller kulmule.
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne, og skær dem i skiver.
Skær løg i tern, og peberfrugt i strimler.
Porrer og tomater skæres i skiver.
Løg, peberfrugt, porrer og tomater svitses i olie i en gryde i 5 min.
Smag til med paprika og salt.
I et ovnfast fad lægges kartoflerne i bunden, dernæst fisken, og grøntsagerne
øverst.
Hæld til sidst mornay saucen over.
Retten bages i ovnen ved 175 °C varmluft i 30-40 min.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 71 kcal
Fedt pr. 100 g: 1,51 g
Kulhydrat pr. 100 g: 7,74 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,99 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,5 g