Krydret laks med mandeldrys
Ingredienser
6 personer.
- 600 g laks - 6 stykker á ca 100 g pr stk.
- 2 fed hvidløg
- 15 g persille
- ½ mellem frisk chili
- 90 g æble (1 mellem)
- 85 g løg (1 mellem)
- 30 g mandel
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Tip!
Server fx krydret stegt laks med mandeldrys sammen med kartoffel-rodfrugtfad og dilddressing.
Er fryseegnet.
Du kan også bruge hasselnødder eller valnødder i stedet for mandler.
Fremgangsmåde
Hak hvidløg, persille og chili fint.
Skær løg og æble i tern og hak mandlerne groft.
Lakseportionerne lægges i et ovnfast fad.
Hvidløg, persille, chili, æbler, løg, mandler, salt og peber blandes sammen og
fordeles på laksestykkerne.
Bages i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 20 min.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 160 kcal
Fedt pr. 100 g: 9,38 g
Kulhydrat pr. 100 g: 3,06 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,87 g
Salt, NaCl pr 100 g: 0,15 g