ørredsalat.png

Ingredienser

6 personer.

  • 200 g ørred, røget
  • 120 g æble
  • 40 g rødløg
  • 30 g agurk
  • 15 g sennep, grov
  • 3 spsk kvark, 5+
  • 3 tsk citronsaft

Tip!

Server den på en rugbrødsmad til en god frokost og medbring resterne på madpakke fx i en sandwich eller en pita.

Fremgangsmåde

Bland en dressing af sennep, kvark og citron.
Skær ørred, æbler, rødløg i tern.
Skær den våde midten ud af agurken og kasser den. Snit resten af agurken i småtern.
Bland det hele sammen.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 91 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,42 g

Kulhydrat pr. 100 g: 4,51 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,78 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,19 g