Ørredsalat
Ingredienser
6 personer.
- 200 g ørred, røget
- 120 g æble
- 40 g rødløg
- 30 g agurk
- 15 g sennep, grov
- 3 spsk kvark, 5+
- 3 tsk citronsaft
Tip!
Server den på en rugbrødsmad til en god frokost og medbring resterne på madpakke fx i en sandwich eller en pita.
Fremgangsmåde
Bland en dressing af sennep, kvark og citron.
Skær ørred, æbler, rødløg i tern.
Skær den våde midten ud af agurken og kasser den. Snit resten af agurken i småtern.
Bland det hele sammen.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 91 kcal
Fedt pr. 100 g: 3,42 g
Kulhydrat pr. 100 g: 4,51 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,78 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 0,19 g