Røget laks med rygeostcreme
Ingredienser
6 personer.
- 100 g rygeost 1%
- 1/4 tsk stødt spidskommen
- ½ tsk salt
- 1 knivspids peber
- 9 stk radiser
- 1½ spsk purløg
- 250 g røget laks - 6 stk. á ca 40 gram
- 120 g Icebergsalat
Fremgangsmåde
Rens radiserne, og skær dem i tern.
Rens purløgen og klip det i stykker.
Rør en creme af rygeost, spidskommen, salt og peber.
Tilsæt halvdelen af de hakkede radiser og purløg.
Skyl salaten grundigt, og anret det i bunden af et lille fad.
Fordel cremen på lakseskiverne, og rul dem sammen.
Læg lakserullerne på salaten.
Pynt fadet med resten af de hakkede radiser og purløg.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 105 kcal
Fedt pr. 100 g: 5,97 g
Kulhydrat pr. 100 g: 1,09 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,47 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 1,89 g