Sildesalat
Ingredienser
6 personer.
- 50 g løg
- 60 g æble
- 30 g bladselleri
- 55 g gulerod
- 30 g asier, syltede
- 150 g sild, marinerede
- 100 g ylette
- 4 g sennep dijon
- 0,25 tsk karry
Tip!
I stedet for ylette kan du fx bruge yoghurt naturel, tykmælk eller ymer.
Fremgangsmåde
Ylette, sennep og karry blandes sammen.
Skær løg, æble, bladselleri og asie i tern, og gulerod og sild i tynde skiver.
Bland de øvrige ingredienser i dressingen, og smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 120 kcal
Fedt pr. 100 g: 5,9 g
Kulhydrat pr. 100 g: 10,8 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,99 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 1,09 g