Ingredienser

6 personer.

  • 50 g løg
  • 60 g æble
  • 30 g bladselleri
  • 55 g gulerod
  • 30 g asier, syltede
  • 150 g sild, marinerede
  • 100 g ylette
  • 4 g sennep dijon
  • 0,25 tsk karry

Tip!

I stedet for ylette kan du fx bruge yoghurt naturel, tykmælk eller ymer.

Fremgangsmåde

Ylette, sennep og karry blandes sammen.

Skær løg, æble, bladselleri og asie i tern, og gulerod og sild i tynde skiver.

Bland de øvrige ingredienser i dressingen, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 120 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,9 g

Kulhydrat pr. 100 g: 10,8 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,99 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 1,09 g