Sommermakrel
Ingredienser
6 personer.
- 140 g røget makrelfilet eller ½ hel makrel
- 2 spsk Miracle Whip original
- 4 spsk kvark
- 2 tsk dijon sennep
- 2 alm forårsløg (ca 85 g)
- 8 stk radiser (ca 80 g)
- 1 æg
Tip!
I stedet for kvark kan du bruge et andet surmælksprodukt, fx græsk yoghurt, skyr eller fromage frais.
Fremgangsmåde
Fjern skind og ben fra fisken, skrab det mørke kød væk, og pluk fisken i mindre
stykker.
Rør kvark med miracle whip, finthakket forårsløg og sennep.
Vend fisk, finthakket radiser og hårdkogt æg i tern i dressingen.
Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 156 kcal
Fedt pr. 100 g: 11,6 g
Kulhydrat pr. 100 g: 2,32 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,53 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 0,53 g