Ingredienser

6 personer.

  • ½ dl græsk yoghurt, 2%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dild
  • 1½ spsk purløg
  • 1 lille æg
  • 60 g forårsløg
  • 60 g radise
  • 45 g fennikel
  • 150 g marinerede sild
  • 2 spsk karse

Tip!

I stedet for græsk yoghurt kan du fx bruge skyr, kvark eller fromage frais.

Retten kan opbevares ca 3 dage i køleskabet.

Fremgangsmåde

Græsk yoghurt, mayonnaise, dild og purløg røres til en dressing.

Smag til med salt og peber.

Skær silden i små stykker.

Hak æg, forårsløg, fennikel og radiser fint - brug evt. en minihakker/foodprocessor.

Det hele røres sammen, og pyntes med karse.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 151 kcal

Fedt pr. 100 g: 9,87 g

Kulhydrat pr. 100 g: 8,31 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,8 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 1,15 g