Sommersild
Ingredienser
6 personer.
- ½ dl græsk yoghurt, 2%
- 1 spsk mayonnaise
- 2 tsk dild
- 1½ spsk purløg
- 1 lille æg
- 60 g forårsløg
- 60 g radise
- 45 g fennikel
- 150 g marinerede sild
- 2 spsk karse
Tip!
I stedet for græsk yoghurt kan du fx bruge skyr, kvark eller fromage frais.
Retten kan opbevares ca 3 dage i køleskabet.
Fremgangsmåde
Græsk yoghurt, mayonnaise, dild og purløg røres til en dressing.
Smag til med salt og peber.
Skær silden i små stykker.
Hak æg, forårsløg, fennikel og radiser fint - brug evt. en minihakker/foodprocessor.
Det hele røres sammen, og pyntes med karse.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 151 kcal
Fedt pr. 100 g: 9,87 g
Kulhydrat pr. 100 g: 8,31 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,8 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 1,15 g