Ingredienser

6 personer.

  • 170 g tun i vand fra dåse
  • 150 g skyr, 0.2 % fedt
  • 40 g mayonnaise
  • 1 spsk citronsaft
  • 30 g sød chilisauce, hot
  • 80 g forårsløg
  • 80 g radise
  • Pynt: Brøndkarse

Tip!

Varier evt. tunsalaten med andre grøntsager, krydderurter eller krydderier fx. - karry, jalapenos, majs.

Fremgangsmåde

Afdryp tunen.
Den afdryppede tun moses med en gaffel sammen med skyr, mayonnaise, chilisovs og citronsaft.
Snit radiser og forårsløg fint og vend dem i tunsalaten.
Tunsalaten anrettes i et fad og pyntes evt. med friske krydderurter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 121 kcal

Fedt pr. 100 g: 6,07 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,27 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,55 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,78 g