Ingredienser

6 personer.

  • 1 pose chili con carne blanding, Nemt & Lækkert
  • 300 g oksekød, hakket, 10-15% fedt, råt
  • 2 dåser hakkede tomater, dåse
  • 1 dåse, drænet sorte bønner, Bonduelle
  • 2 spsk olivenolie
  • 10 g bouillon, oksekød, koncentreret, terning

Tip!

Serveres sammen med couscous eller fuldkornsris. Pynt gerne retten
med en spiseske fraiche 5%.

Fremgangsmåde

Steg det hakkede oksekød i olien i cirka 3 minutter.
Afdryp og skyl de sorte bønner i en sigte.
Tilsæt færdigblandingen med grøntsager, de hakkede dåsetomater, bønner og
oksebouillon til kødet og lad det simre i 15 minutter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 83 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,48 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,17 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,88 g